Kommunal informasjon om korona.  Information about corona in other languages.

Koronatelefon 901 11 630 - open måndag til fredag kl. 08.00 - 15.00 (stengt i helgi)
Vaksinetelefon 989 06 097 - open i legekontoret si opningstid.

Informasjonsmeldingar

Lokal koronatelefon er stengt i helgi

Lokal koronatelefon 901 11 630 har stengt i helgi. Opnar igjen måndag kl. 08.00. Testar du positivt no i helgi så må du isolerere deg og varsle alle som du har hatt som nærkontaktar dei siste 48 timane slik at dei og får varsel om å gå i karantene. Ta så kontakt med koronatelefonen når den opnar igjen måndag 24. januar.

Omlag 60 personar med positiv test i veke 3

Som meldt tidlegare i veka er det jamn auke med koronasmitte i Årdal. Det er denne veka nærmare 60 personar som har testa positivt til no.

Endring i fakturaintervallet

Årdal kommune har sendt ut faktura for kommunale avgifter 1. termin med forfall 15. februar.

Finfin auke i folketalet

Det blir stadig fleire årdøler. Ordførar Hilmar Høl feirar kvar einaste ein.

Auke i smitte i Årdal

Det er frå fredag til tysdag meldt inn 13 nye smittetilfeller på hurtigtest. Alle desse har fått teke PCR-test for å få stadfesting på smitte. Det er flest smitte blant vaksne men det har og vorte oppdaga smitte i klassar på Farnes skule.

Koronainformasjon 14. januar

Regjeringen presenterte torsdag 13. januar nye nasjonale tiltak. Årdal kommune følgjer dei nasjonale tiltaka og oppmodar innbyggjarar og næringsliv om å sette seg inn i det som no gjeld.

Fardalsvegen

Det er kome varsel om mykje is som rasar ut i Fardalsvegen, så ver merksam dersom du ferdast der med bil. Me oppmodar om å ikkje nytte vegen som turveg dei neste dagane.

Til innbyggarane i Årdal - uvær i vente

NVE har sendt ut farevarsel for.  Mykje regn, gir stor fare for sørpeskred, flom og jordskred.

Barnehageplass og SFO-plass frå august - søknadsfrist 1. februar

Ynskje du barnehageplass eller SFO-plass for bornet ditt frå august (oppstart 15. august) er søknadsfristen 1. februar.

Opning av kommunale bygg for aktivitetar

Årdal har i dag hatt testing av alle elevar og tilsette i skulane og tilsette i barnehagane. Per no er det ikkje kome melding om nye positive prøver.